Bijkomende waarborgen

BA Rally

In een gewone autoverzekering zijn wedstrijden steeds uitgesloten. Wij kunnen u een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Rally aanbieden waarbij we het traject van thuis naar het circuit, alsook de verbindingsritten verzekeren.

Rechtsbijstand Rally

In een gewone rechtsbijstandverzekering zijn wedstrijden steeds uitgesloten. Wij kunnen u een verzekering Rechtsbijstand Rally aanbieden waarbij we het traject van thuis naar het circuit, alsook de verbindingsritten verzekeren.

Stoffelijke schade en brand na een ongeval

Via een gespecialiseerde maatschappij kunnen wij uw voertuig ook tijdens de wedstrijd beschermen in stoffelijke schade na ongeval en brand na ongeval.

Jaarcontract

Wij kunnen uw diverse wedstrijden groeperen in een jaarcontract waarbij u in één polis diverse wedstrijden kan verzekeren tegen stoffelijke schade en brand na ongeval. Vanaf vier wedstrijden geniet u van een extra korting en een gratis premiesplitsing.

Ongevallen

In onze ongevallenverzekering voor autosporters is deelname aan competities standaard inbegrepen, dit in tegenstelling tot bijna alle polissen waar elke deelname aan een competitie is uitgesloten. Voor deze formule werken we samen met gespecialiseerde verzekeraars.

Offerte aanvraag