Vanbreda Missinne
Uw expert in autosportrisico's

Racing Cover is uw specialist in autosportrisico’s. U kunt bij ons altijd terecht als het om circuit- en rallyverzekeringen gaat, voor uzelf alsook voor uw team en medewerkers.

Racing Cover is een label van Vanbreda Missinne, sinds 1954 een gevestigde waarde in het West-Vlaamse makelaarslandschap met kantoren in Kortemark en Nieuwpoort. Ons kantoor is gegroeid uit de Belgische autosport en biedt oplossingen op maat van zowel de amauteursporter als de professionele motorfanaat.

Meer informatie over ons kantoor vindt u op www.vanbreda-missinne.be.

Voor zowel de amateur- als beroepspiloot is het voor ons belangrijk dat we u correct adviseren  op het gebied van verzekeringen. Dat kan alleen wanneer er een grondige kennis aanwezig is van de rally- en motorsportwereld in het algemeen. Wij investeren blijvend in die kennis waardoor we altijd op de hoogte zijn van de laatste mogelijkheden en ontwikkelingen. Onze kantoormedewerkers beschikken over een ruime expertise binnen de motorsport.

Uw verzekeringen nog niet via Racing Cover gesloten? Neem dan gerust contact met ons op.  We staan u graag te woord en helpen u graag op weg bij vragen.

Wij werken samen met een specialist op de Britse markt om al uw autosportambities waar te maken:

  • BA voor rallywagens
  • alle mogelijke formules casco voor wagens die in competitie rijden (circuit, rally, historics, eenzitters, track days, …)
  • persoonlijke ongevallen van piloten, co-piloten en teamleden
  • verzekeren van oldtimers en luxewagens

Wij maken uw autosportambities waar